رفتن به مطلب

مشکل نوسان سرعت نت

Miad007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

یه چند ماهی هست که سرعت نتم همش نوسان داره و باید مودم رو خاموش روشن کنم تا سرعت درست بشه بعضی وقتا هم باید چند بار خاموش روشن کنم تا درست بشه ( البته بماند که هر چند دقیقه یه بار نت قطع میشه که با این مشکلی ندارم چون کیفیت خط مخابراتم افتضاح و درست بشو نیس)

به نظرتون مشکل از مودم یا اسیاتک عمدا سرعت رو میاره پایین چون در طول روز دائما در حال دانلودم؟؟

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

از بعد از تحریما نت منم (های وب خراب شده) هر روز خدا قطع و وصلی داره سرعت باز کردن بعضی سایتاهم بسیارکمه.

لینک به دیدگاه

درود

قطعی هر از چند دقیقه به کانفیگ مودم هم مربوط میشه.شما برو تو تنظیمات مودمت و بجز اون پروفایلی که تنظیمش کردی بقیه رو دیسیبل کن ببین درست میشه یا نه..اگه این درست بشه احتمالا رو یه ایپی که بهت افتاد بعد روشن خاموش کردن چند بار مودم دیگه استیبل بمونه رو اون ایپی.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Rorschach گفته است :

از بعد از تحریما نت منم (های وب خراب شده) هر روز خدا قطع و وصلی داره سرعت باز کردن بعضی سایتاهم بسیارکمه.

چه ربطی به تحریم داره آخه ؟ هرچیزی رو باید مرتبط کنید به دُژمن ؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، G@m3R گفته است :

چه ربطی به تحریم داره آخه ؟ هرچیزی رو باید مرتبط کنید به دُژمن ؟

دیگه قبل از اینکه دژمن تحریم کنه خوب بود.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

قطعی هر از چند دقیقه به کانفیگ مودم هم مربوط میشه.شما برو تو تنظیمات مودمت و بجز اون پروفایلی که تنظیمش کردی بقیه رو دیسیبل کن ببین درست میشه یا نه..اگه این درست بشه احتمالا رو یه ایپی که بهت افتاد بعد روشن خاموش کردن چند بار مودم دیگه استیبل بمونه رو اون ایپی.

اصن تنظیمات هم بالا نمیاره باید ریستارت کنم تا برا چند لحظه بالا بیاد بعد چند ساعت دیگه بالا نمیاد احتمالا مودم مشکل داره!!

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

اصن تنظیمات هم بالا نمیاره باید ریستارت کنم تا برا چند لحظه بالا بیاد بعد چند ساعت دیگه بالا نمیاد احتمالا مودم مشکل داره!!

سلام، احیانا  مودم شما tp-link  نیست چون منم همین مشکل ورود به تنظیمات رو دارم

لینک به دیدگاه

مودم فعلی حدود ۶ ساله که برام کار کرده دیگه اخراشه

کسی مودم Dlink dsl-2740u یا dsl-2790u رو نداشته؟ کدوم بهتره؟

اگه هم قیمت اینا بهتر بود معرفی کنید ممنون

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، MohMosGh1973 گفته است :

سلام، احیانا  مودم شما tp-link  نیست چون منم همین مشکل ورود به تنظیمات رو دارم

بله tp-link td-w8151n

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

نه برای منم tp link 8951 nd هستش  و این مشکل که به تنظیمات نمیره رو از خیلی وقت پیش دارم که باید یا مودم رو خاموش روشن کنم بره تنظیمات یا اینکه ریستارن کنمش یا بعضی وفتا با گوشی برم.این مشکل ربطی به کارکرد مودم نداره چون مودم من هیچ وقت نه سرعت کم شده نه هیچ مورد دیگه.شما خاموش کن و پنج دقیقه بعد روشن کن سریع برو تنظیمات و اون گذینه ها رو دیسیبل کن.من دقیقا مشکل شما رو داشتم که یه خط در میون اینترنت میرفت و میومد بعضی وقتا سرعت خیلی کم میشد و بعضی وقتا خوب میشد و اینم بخاطر این بود که هر بار که وصل میشد یه ایپی جدید مینداخت و یکی از ایپیا خوب بود و یکی از ایپیا ضعیف..که بعد از حل این موضوع دو سه سالیه که هیچ مشکلی ندارم.

به سیم و اتصالی و اسپلیتر هم مربوط میشه قطع و وصلی مثلا مودمو بردار ببر اولین پریز وصل کن و منتظر بمون ببین چراغا روشن میشه و استیبل میمونه یا نه.اسپلیتر و تلفن خونرم جدا کن و سعی کن از یه سیم اینترنت دیگه استفاده کن.

شما بیا اینجایی که تو عکسه و اون virtual circuit رو بزن اون نوار باز شه و بجز اونی که تنظیمات خططون روشه بقیه رو deactivate کن.یعنی مثلا همین pvc3 رو که من دی اکتیویت میکنم باید پایین سیو رو بزنی دذخیره بشه.بعد بعدی رو باز میکنی و دی اکتیو میکنی و باز سیو رو میزنی و  تا اخر.بعد یبار اخرش همه رو دونه دونه باز کن ببین همه دی اکتیو سیو شدن یا نه.امیدوارم مشکلت حل بشه

به سیم و اتصالی و اسپلیتر هم مربوط میشه قطع و وصلی

Untitled.jpg

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Miad007 گفته است :

بله tp-link td-w8151n

منم دقیقا همین مدل رو دارم،  مشکل عجیبیه مثل اینکه خیلیا باهاش روبرو شدن

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

نه برای منم tp link 8951 nd هستش  و این مشکل که به تنظیمات نمیره رو از خیلی وقت پیش دارم که باید یا مودم رو خاموش روشن کنم بره تنظیمات یا اینکه ریستارن کنمش یا بعضی وفتا با گوشی برم.این مشکل ربطی به کارکرد مودم نداره چون مودم من هیچ وقت نه سرعت کم شده نه هیچ مورد دیگه.شما خاموش کن و پنج دقیقه بعد روشن کن سریع برو تنظیمات و اون گذینه ها رو دیسیبل کن.من دقیقا مشکل شما رو داشتم که یه خط در میون اینترنت میرفت و میومد بعضی وقتا سرعت خیلی کم میشد و بعضی وقتا خوب میشد و اینم بخاطر این بود که هر بار که وصل میشد یه ایپی جدید مینداخت و یکی از ایپیا خوب بود و یکی از ایپیا ضعیف..که بعد از حل این موضوع دو سه سالیه که هیچ مشکلی ندارم.

درسته فقط با همین کارایی که در قسمت اول پیامتون بود میتونم وارد تنظیمات بشم بعد از گذشت یه مدته کم دیگه نمیشه وارد شد تا دوباره به تنظیمات کارخونه برگردونمش

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

ممنون از کمکت فقط isp رو هم باید بزارم رو bridge mode ؟؟؟

مطمئنی با تغییر مودم چیزی تغییر نمیکنه؟؟

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

ممنون از کمکت فقط isp رو هم باید بزارم رو bridge mode ؟؟؟

مطمئنی با تغییر مودم چیزی تغییر نمیکنه؟؟

فدات .بایدpppoe  بزاری ای اس پی رو بریج برا کار دیگست فکر کنم وصل کردن مودم دیگه و اینکارا(احتمالا)

نه بابا به مودم چه مربوطه.

اگه قبلا کانفیگ کردی و بلدی (که کاری هم نداره) و یوزر و اکانترو داری یه ریست فکتوری بزن مودمو و از کوییک استارت کانفیگ تازه بکن ای اس پی رو هم pppoe بزن..بعد برو تو اون قسمتی که گفتم و بقیه رو دی اکتیو بکن و به هیچ چی دیگه هم دست نزن.

لینک به دیدگاه

https://www.tp-link.com/us/faq-831.html

واس مشکل راه حلهایی گفته.ولی من که نیازی بش ندارم سالی یبار کانفیگمه

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

https://www.tp-link.com/us/faq-831.html

واس مشکل راه حلهایی گفته.ولی من که نیازی بش ندارم سالی یبار کانفیگمه

دمت گرم  قطعی کمتر شد فعلا نوسان سرعت هم نداشتم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

در 55 دقیقه قبل، MohMosGh1973 گفته است :

منم دقیقا همین مدل رو دارم،  مشکل عجیبیه مثل اینکه خیلیا باهاش روبرو شدن

من هم دقیقاً همین مشکل رو داشتم و با آپدیت فریمور و ... هم مشکلم حل نشد. الآن از dlink 2790u استفاده میکنم و مشکل خاصی هم ندارم.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

دمت گرم  قطعی کمتر شد فعلا نوسان سرعت هم نداشتم

یعنی بازم قطعی داره؟ همرو دی اکتیو کردی دیگه؟ دوباره هم چک کردی ببینی دی اکتیوه دیگه؟ سیمارم چک کن تلفنم از دوشاخه بکش اسپلیترم حذف کنا تست کن کامل.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

یعنی بازم قطعی داره؟ همرو دی اکتیو کردی دیگه؟ دوباره هم چک کردی ببینی دی اکتیوه دیگه؟ سیمارم چک کن تلفنم از دوشاخه بکش اسپلیترم حذف کنا تست کن کامل.

به خاطر کیفیت خط با قطعی مشکلی ندارم فقط با نوسان سرعت مشکل دارم که فعلا سرعت تغییر نکردهScreenshot_20181127-234031.thumb.png.fb8f07650e37a7f5d88504ecf2a2cc60.png

اینم کیفیت خط مسخره من

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...