رفتن به مطلب

مرجع بحث و بررسی مشکل دمای بالای قطعات کامپیوتر و لپ‌تاپ (پردازنده، کارت گرافیک، مادربرد، هارد و ...)

هامش
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 8 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

9400 دارم با فن استوک و خمیر معمولی دما بالای 65 نمیره

شما بایوس رو اپدیت کردی

بعضی وقتا سنسور مادربرد مشکل داره

سی پی یو رو اگر ممکن هست روی یک مادربرد دیگه تست کنید

اگر مشکل پابرجا بود

مشکل از سی پی یو هست

Untitled.jpg

بله بایوس به آخرین نسخه آپدیت شده. برد هم PRIME H310-PLUS هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تنها راه حل همینه که روی یک برد دیگه تست کنید

مشکل از درست نبستن فن نیست

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

تنها راه حل همینه که روی یک برد دیگه تست کنید

مشکل از درست نبستن فن نیست

یعنی احتمالش هست مشکل از برد یا پردازنده باشه. اگه مشکل از یکی از این دو تا باشه علتشون چی میتونه باشه؟ به فرض اگه رو یه برد دیگه تست بشه و نتیجه همون باشه مشکل پردازنده از چیه؟

لینک به دیدگاه

دمای تمام هسته ها ببین جدا چندهست 

یک 9100f مشابه دیدم مشکل دما داشت یک هسته دماش 12_15درجه از بقیه هسته ها بالاترمیرفت !!

اگه فقط یک هسته دماش بالاباشه مشکل خود CPU هست که توی این سری تولیدات بعضیاشون این مشکلو خوردن 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

دمای تمام هسته ها ببین جدا چندهست 

یک 9100f مشابه دیدم مشکل دما داشت یک هسته دماش 12_15درجه از بقیه هسته ها بالاترمیرفت !!

اگه فقط یک هسته دماش بالاباشه مشکل خود CPU هست که توی این سری تولیدات بعضیاشون این مشکلو خوردن 

تفوات دمای هسته ها حدود 5 الی 6 درجه هست

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Farid_Lambo گفته است :

ممنونم.ولی آخه با کولر استوک هم وضع خیلی ناجور بود.چقدر احتمالش هست با یه باز و بسته کردن ئوباره مشکل حل بشه؟

پیشنهاد بود ممکنه 

شما اول راهکارهایی که راحت تره تست کن کولر رو نو خریدید؟ 

مثل عکسی که گذاشتم تست بگیرید بزارید بهتر بشه نظر داد

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

پیشنهاد بود ممکنه 

شما اول راهکارهایی که راحت تره تست کن کولر رو نو خریدید؟ 

مثل عکسی که گذاشتم تست بگیرید بزارید بهتر بشه نظر داد

بله نو بود. عکس هم پست اول گذاشتم الآن

در 2 ساعت قبل، Sandor گفته است :

وضعیت تهویه کیس و دمای اتاق چطوریه؟

کیس گرین Z plus Grand هست.خودش یه فن خروجی داره. دمای اتاق نرماله حدود 21 الی 23

لینک به دیدگاه

سلام دوستان وقتتون بخیر

مدل کارت : asus rog strix o6g evo

میخواستم ببینم ایا این دما هنگام ماین مناسبه و خطری برای کارت نداره

البته من هر روز تقریبا یک ساعت از روی ماین ورش میدارم کارتو ایا این کار خوبه؟ 

توی عکس هم اطلاعات کارت بعد 12 ساعت ماین هست ایا خوبه

و اینکه اگه با کارتم به ماین ادامه بدم عمر متوسط این کارت چقدره تقریبا و ایا به خاطر ماین عمرش کم میشه؟

ممنون که خوندید 👋

کارت گرافیک.PNG

ویرایش شده توسط saman12
مدل کارت گرافیک رو یادم رفت بنویسم
لینک به دیدگاه

بدون دستکاری بایوس با اندرکلاک فرکانس هسته و اورکلاک فرکانس رم درصد فن اومد روی 47 و دما هم روی 66 و روی الگوریتمی ک میزدم از 36 شد 38 

در مورد ماینینگ اطلاعات زیادی دارم ولی واسه اینکه چه دمایی یا درصد کار کردن فن برای کارت خوبه هنوز بی تجربه هستم اگه کسی کمکی خواست تا جایی که بدونم و بتونم کمک میکنم

خواهشا اگه کسی میدونه این دما یا درصد فن به کارت فشار میاره یا اینکه خوبه بگه 

یه سوال دیگه اینکه اگه دستگاه با همین شرایط ادامه بده و بدشانسی نیارم عمر متوسط این کارتا چقدره

ممنون که خوندید

لینک به دیدگاه

شما نه کارتو آندرولت کردی نه آندرکلاک کردی - 24 ساعته فول پاور ماینش 3-4 ماه دیگه ماین بشه این کارت دیگه کارت نمیشه

وقتی تو یه کار نه تخصص دارید نه منابع چرا انجامش میدی ؟ بنده بخاطر سلامت کارت خودتون میگم

( بایوس ماد کردن کارت انویدیا برای ماین سخته و رسیکیه و باید تحقیق کنید براش) 

ویرایش شده توسط Slasher
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Slasher گفته است :

شما نه کارتو آندرولت کردی نه آندرکلاک کردی - 24 ساعته فول پاور ماینش 3-4 ماه دیگه ماین بشه این کارت دیگه کارت نمیشه

وقتی تو یه کار نه تخصص دارید نه منابع چرا انجامش میدی ؟ بنده بخاطر سلامت کارت خودتون میگم

ممنون بابت راهنماییتون

پیام قبلی که ارسال کردم هنوز تایید نشده ( که البته اینم بعد اون تایید میشه 😂

فرکانس هسته رو اندرکلاک کردم و فرکانس رم رو اورکلاک هم دما پایین اومد ( البته 1 درجه) هم فن ( 7 درصد) و هشریت هم 5 درصد رفت بالاتر 

درمورد اندرولت نمیدونم چجوری انجامش بدم 

در 14 ساعت قبل، Slasher گفته است :

خیلی ممنون 🙏

بخاطر صحبت شما هم یسری چیز جدید یاد گرفتم

هم دما رو تونستم پایین بیارم و هم درصد کار فنو 

و هشریتم هم بالاتر رفته 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

CPU: 7400 3.00 3.00

Card Graphic: GTX 1050 2GB Asus

Ram: 8

Windows: 10 64Bit

Hard: 1 Trabite

سلام و عرض ادب خدمت دوستان لیونی عزیز. اگر می‌خواهید که مشکل من رو حل کنید، پس تا آخر مطلب رو کامل بخونید.

من سیستم بالا رو ۲ سال پیش خریدم. یک ماه پیش پشت سیستم گرم میشد، بغل هاش (کارت گرافیک منظورمه که گرم شدنش موقع گیم چیز خیلی عادی هستش) یکی از دوستان همینجوری گفت شاید خمیر سیلیکون سی پی یوته و من بردمش پیش تعمیر کار. اون گفت این پاورته و فنش سوخته. رفتیم یک روز بعد اومدیم گفت خمیر سیلیکونی سی پی یورو عوض و فن رو تعمیر کرده. ۴۰.۰۰۰ شد قیمتش. آوردیم سیستم رو خونه دیدم موقع روشن کردن چراغای آبی پاور روشن نمیشن. گفتم شاید اون چراغای آبی مال فن قبلی بوده پس بیخیال. یک ذره با سیستم کار کردم دوباره دست زدم به پشت سیستم دیدم گرمه. خلاصه که همونجا خاموشش کردم و بردم پیش تعمیر کار. یارو خودش ازین قضیه تعجب کرد و گفت برید فردا بیاین. اومدیم سیستم رو گرفتیم و پولی نگرفت. سیستم رو روشن کردم و در عین حال چراغای پاور خاموش بودن (ازین قضیه مطمئن نیستم) آقا اینو ولش که فنی که گذاشته انگار داره روی دور ۱۰۰ درصد کار میکنه، چون صداش زیاد بود ولی قابل تحمل. اومدم مثل همیشه فورتنایت بازی کنم (برنامه معروف MSI Afterburner رو هم دانلود و نصب کردم) در لودینگ فورتنایت دمای GPU به ۸۴ درجه رسید و صفحه کارت گرافیک داغ بود و سیستم خودش ری استارت شد (محض اطلاع بگم دمای CPU در همون موقع 59 بود) بعد ری استارت سیستم لگ و هنگ میزد و در دمای بیکار CPU ۳۵ تا ۴۰ بود. ولی GPU بین ۲۸ تا ۳۱ جا به جا میشد. شاید اینجا بگید که وای این که خیلی خوبه چرا چرت میگی و ازین حرفا اما کنار اون دما لگ و هنگ داشتم این عادیه؟ رفتم توی بازی GTA San Andreas آنلاین و دمای سی پی یو که ۴۵ بود فکر کنم که خیلی عادیه ولی دمای GPU همون موقع ۳۱ بود. خلاصه که خیلی خیلی ترسیدم و رفتم ۳ روز دیگه اومدم پای سیستم. حالا اون لگ و هنگ درست شده بود و دمای همه چی نرمال بود. ولی فورتنایت هم دوباره همون مشکل و سیستم رو دوباره بردم پیش تعمیرکار. اون گفت باید واسه کارت گرافیک پد سیلیکون بزاریم. ۱۰۰ هزار تومان خرج پد سیلیکون شد و دوباره همون مشکل لعنتی. یک دفعه گفتم شاید فورتنایت مشکل داره... رفتم تو GTA V که قبلا ساعت ها پلی میدادم و هیچ مشکلی نداشت هیچ مشکلی. تا رفتم داخلش همه چی عادی و به خوب و خوشی یک ذره اینور اونور شدم که لود بشه دما رو چک کردم کارت گرافیک حدود ۸۰ بود یکدفعه بازی بسته شد و یک ارور معروف جی تی ای که مربوط به اختلالات سیستمه داد که بعدا همین زیر می‌نویسمش. دوباره رفتم تو فورتنایت که بر خلاف میل اَم بلو اسکرین داد و سیستم ریست شد. گفتم حالا واستا برم GTA San Andreas آنلاین شاید اون مشکلی نداشته باشه و اون ارورا واسه اپیک گیمز باشن که تحریمه و... خلاصه که دلداری دادم به خودم و تو بازی رفتم که ۱۰۰ درصد انتظار داشتم که اجرا بشه و اجرا شد... ولی با دمای حدودا ۵۷ تا ۶۱ کارت گرافیک و کسایی که تابحال آنلاین سن آندرس رو بازی کردن میدونن این دما واقعا بالاست و عجیبه. بعد چند تا تاپیک توی لیون کامیپوتر گذاشتم که همشون اشتباه از آب در اومدن چون که تعمیر کار دیروز گفت که اصلا خمیر سیلیکون GPU رو عوض نکرده و فقط خمیر سیلیکون CPU رو عوض کرده. خلاصه که تا دیروز پای سیستم نرفتم و امروز بردم پیش همون تعمیر کار پد هارو پس دادم و تعمیر کار گفت که بزار سیستم اینجا بمونه ۳ یا ۴ روز تا من چک کنم ببینم چیه مشکل کارت گرافیکت.

دوستان اهل فن من چند تا نظریه دارم بگید ممکنه یا خیر:

ممکنه این پرش دما به خاطر بد بستن پاور و موجب برق رسانی معیوب به کارت گرافیک بشه؟

من آنلاین ام هر کمکی و سوالی دارید بگید همین پایین تا جواب بدم. در آخر به یک نکته خیلی مهم توجه کنید: من قبل از اینکه سیستم رو ببرم پیش تعمیر کار بازی هام روون میومدن و هر اتفاقی افتاده معمولا اونجا افتاده... احتمالات هم بگید...

لینک به دیدگاه

اینهمه نوشتی کسی نمیخونه !!

مهمترشو جدا وخلاصه مینوشتی 

گرافیک داغه .ربطی به چیزی نداره 

یا خمیرسیلیکونش فاسد شده یا بد بسته شده 

نهایت دمای gtx1050 روی 72درجه هست 

بغیرازین باشه یا گرافیکت حالت ریبالی گرفته مصرفش بالارفته یا خازنهاش مشکل خوردن . یا اسلات مادربرد مشکل داره 

اگه بلو اسکرین داده احتمال زیاد گرافیکت مشکل اساسی خورده یا اسلات گرافیک مادربرد مشکل داره .

وگرنه با گرمای گرافیک مشکل بلو اسکرین پیش نمیاد  

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

اینهمه نوشتی کسی نمیخونه !!

مهمترشو جدا وخلاصه مینوشتی 

گرافیک داغه .ربطی به چیزی نداره 

یا خمیرسیلیکونش فاسد شده یا بد بسته شده 

نهایت دمای gtx1050 روی 72درجه هست 

بغیرازین باشه یا گرافیکت حالت ریبالی گرفته مصرفش بالارفته یا خازنهاش مشکل خوردن . یا اسلات مادربرد مشکل داره 

اگه بلو اسکرین داده احتمال زیاد گرافیکت مشکل اساسی خورده یا اسلات گرافیک مادربرد مشکل داره .

وگرنه با گرمای گرافیک مشکل بلو اسکرین پیش نمیاد  

ببین من سر از حرفات در نیاوردم

اما بعد از تعویض فن پاور و خمیر سیلیکون سی پی یو این مشکل پیش اومده خب

لینک به دیدگاه

ربطی به اینا نداره 

یا گرافیکت هم دست زده چیزی نگفته بهت یا قبلا هم این مشکل بوده متوجه نشدی 

دیگه خلاصه گفتم .

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

ربطی به اینا نداره 

یا گرافیکت هم دست زده چیزی نگفته بهت یا قبلا هم این مشکل بوده متوجه نشدی 

دیگه خلاصه گفتم .

عه آها

لینک به دیدگاه

1- گرافیک با سریال کارتن چک کن

2- گرافیک نگاه کن ببین باز شده یا نه

3- یه ویندوز هم عوض کن محض احتیاط

گرافیک در بیارسوکتش سرویس کن از دوباره ببند

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Gh0stDead گفته است :

Card Graphic: GTX 1050 2GB Asus

Ram: 8

Windows: 10 64Bit

Hard: 1 Trabite

سلام و عرض ادب خدمت دوستان لیونی عزیز. اگر می‌خواهید که مشکل من رو حل کنید، پس تا آخر مطلب رو کامل بخونید.

من سیستم بالا رو ۲ سال پیش خریدم. یک ماه پیش پشت سیستم گرم میشد، بغل هاش (کارت گرافیک منظورمه که گرم شدنش موقع گیم چیز خیلی عادی هستش) یکی از دوستان همینجوری گفت شاید خمیر سیلیکون سی پی یوته و من بردمش پیش تعمیر کار. اون گفت این پاورته و فنش سوخته. رفتیم یک روز بعد اومدیم گفت خمیر سیلیکونی سی پی یورو عوض و فن رو تعمیر کرده. ۴۰.۰۰۰ شد قیمتش. آوردیم سیستم رو خونه دیدم موقع روشن کردن چراغای آبی پاور روشن نمیشن. گفتم شاید اون چراغای آبی مال فن قبلی بوده پس بیخیال. یک ذره با سیستم کار کردم دوباره دست زدم به پشت سیستم دیدم گرمه. خلاصه که همونجا خاموشش کردم و بردم پیش تعمیر کار. یارو خودش ازین قضیه تعجب کرد و گفت برید فردا بیاین. اومدیم سیستم رو گرفتیم و پولی نگرفت. سیستم رو روشن کردم و در عین حال چراغای پاور خاموش بودن (ازین قضیه مطمئن نیستم) آقا اینو ولش که فنی که گذاشته انگار داره روی دور ۱۰۰ درصد کار میکنه، چون صداش زیاد بود ولی قابل تحمل. اومدم مثل همیشه فورتنایت بازی کنم (برنامه معروف MSI Afterburner رو هم دانلود و نصب کردم) در لودینگ فورتنایت دمای GPU به ۸۴ درجه رسید و صفحه کارت گرافیک داغ بود و سیستم خودش ری استارت شد (محض اطلاع بگم دمای CPU در همون موقع 59 بود) بعد ری استارت سیستم لگ و هنگ میزد و در دمای بیکار CPU ۳۵ تا ۴۰ بود. ولی GPU بین ۲۸ تا ۳۱ جا به جا میشد. شاید اینجا بگید که وای این که خیلی خوبه چرا چرت میگی و ازین حرفا اما کنار اون دما لگ و هنگ داشتم این عادیه؟ رفتم توی بازی GTA San Andreas آنلاین و دمای سی پی یو که ۴۵ بود فکر کنم که خیلی عادیه ولی دمای GPU همون موقع ۳۱ بود. خلاصه که خیلی خیلی ترسیدم و رفتم ۳ روز دیگه اومدم پای سیستم. حالا اون لگ و هنگ درست شده بود و دمای همه چی نرمال بود. ولی فورتنایت هم دوباره همون مشکل و سیستم رو دوباره بردم پیش تعمیرکار. اون گفت باید واسه کارت گرافیک پد سیلیکون بزاریم. ۱۰۰ هزار تومان خرج پد سیلیکون شد و دوباره همون مشکل لعنتی. یک دفعه گفتم شاید فورتنایت مشکل داره... رفتم تو GTA V که قبلا ساعت ها پلی میدادم و هیچ مشکلی نداشت هیچ مشکلی. تا رفتم داخلش همه چی عادی و به خوب و خوشی یک ذره اینور اونور شدم که لود بشه دما رو چک کردم کارت گرافیک حدود ۸۰ بود یکدفعه بازی بسته شد و یک ارور معروف جی تی ای که مربوط به اختلالات سیستمه داد که بعدا همین زیر می‌نویسمش. دوباره رفتم تو فورتنایت که بر خلاف میل اَم بلو اسکرین داد و سیستم ریست شد. گفتم حالا واستا برم GTA San Andreas آنلاین شاید اون مشکلی نداشته باشه و اون ارورا واسه اپیک گیمز باشن که تحریمه و... خلاصه که دلداری دادم به خودم و تو بازی رفتم که ۱۰۰ درصد انتظار داشتم که اجرا بشه و اجرا شد... ولی با دمای حدودا ۵۷ تا ۶۱ کارت گرافیک و کسایی که تابحال آنلاین سن آندرس رو بازی کردن میدونن این دما واقعا بالاست و عجیبه. بعد چند تا تاپیک توی لیون کامیپوتر گذاشتم که همشون اشتباه از آب در اومدن چون که تعمیر کار دیروز گفت که اصلا خمیر سیلیکون GPU رو عوض نکرده و فقط خمیر سیلیکون CPU رو عوض کرده. خلاصه که تا دیروز پای سیستم نرفتم و امروز بردم پیش همون تعمیر کار پد هارو پس دادم و تعمیر کار گفت که بزار سیستم اینجا بمونه ۳ یا ۴ روز تا من چک کنم ببینم چیه مشکل کارت گرافیکت.

دوستان اهل فن من چند تا نظریه دارم بگید ممکنه یا خیر:

ممکنه این پرش دما به خاطر بد بستن پاور و موجب برق رسانی معیوب به کارت گرافیک بشه؟

من آنلاین ام هر کمکی و سوالی دارید بگید همین پایین تا جواب بدم. در آخر به یک نکته خیلی مهم توجه کنید: من قبل از اینکه سیستم رو ببرم پیش تعمیر کار بازی هام روون میومدن و هر اتفاقی افتاده معمولا اونجا افتاده... احتمالات هم بگید...

چرا خودت کارت گرافیک رو باز نمیکنی و یه خمیر خوب و پد خوب بزنی اخه برادر من کجای دنیا خمیر کارت گرافیک و سی پی یو و سرویس فن رو 40 تومن ازت میگیرن خدا میخونه خمیر دندون زده یا چسب اکواریوم

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Gh0stDead گفته است :

شما تو این تاپیک همین مشکلو عنوان نکردی و ۳ صفحه کش پیدا کرد، راه حل هم داده شد و انجام ندادی و رفتیو پشت سرتم نگاه نکردی !!

آخه حرف کسی هم گوش نمیدی، وقت دیگران رو میگیری بیخودی.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

1- گرافیک با سریال کارتن چک کن

2- گرافیک نگاه کن ببین باز شده یا نه

3- یه ویندوز هم عوض کن محض احتیاط

گرافیک در بیارسوکتش سرویس کن از دوباره ببند

سلام. سیستم الان تعمیر گاه... باز که شده چون پد انداختن روش

در 52 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

چرا خودت کارت گرافیک رو باز نمیکنی و یه خمیر خوب و پد خوب بزنی اخه برادر من کجای دنیا خمیر کارت گرافیک و سی پی یو و سرویس فن رو 40 تومن ازت میگیرن خدا میخونه خمیر دندون زده یا چسب اکواریوم

داداش بحث اون نیست بحث اینه بعد تعویض خمیر سی پی یو و تعمیر فن پاور این مشکل بوجود اومده !

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Gh0stDead گفته است :

سلام. سیستم الان تعمیر گاه... باز که شده چون پد انداختن روش

داداش بحث اون نیست بحث اینه بعد تعویض خمیر سی پی یو و تعمیر فن پاور این مشکل بوجود اومده !

هنوز پاور قبلی رو داری یا عوض کردی؟ حرف من اینه اون طرف خمریر بی کیفیت استفاده کرده

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

هنوز پاور قبلی رو داری یا عوض کردی؟ حرف من اینه اون طرف خمریر بی کیفیت استفاده کرده

خمیر بی کیفیت برای سی پی یو؟ چون دمای کارت گرافیک میره بالا به جای سی پی یو .. یارو خودش هم گفت خمیر کارت گرافیکو عوض نکرده

در 42 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

شما تو این تاپیک همین مشکلو عنوان نکردی و ۳ صفحه کش پیدا کرد، راه حل هم داده شد و انجام ندادی و رفتیو پشت سرتم نگاه نکردی !!

سلام داداش. آره درسته اما زمانی که از یارو پرسیدم گفتم خمیر سیلیکون کارت گرافیکو عوض کردی یا نه گفت نه ! اما من توی تاپیک های قبلی گفته بودم یارو خمیر GPU رو عوض کرده که الان میگه نه !

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Gh0stDead گفته است :

خمیر بی کیفیت برای سی پی یو؟ چون دمای کارت گرافیک میره بالا به جای سی پی یو .. یارو خودش هم گفت خمیر کارت گرافیکو عوض نکرده

خب عوضش نکرده تو عوضش کن

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، YUNKI گفته است :

خب عوضش نکرده تو عوضش کن

داداش میگم دقیقا یک روز قبل از اینکه سیستم ببرم اونجا گیم  GTA رو پلی دادم اومد اما الان مشکل خورده دما پرش میخوره دقیقا بعد از اینکه سیستم بردم تعمیر گاه

در 2 ساعت قبل، Blueman6 گفته است :

البته که فکر میکردم خمیر GPU رو عوض کرده اما خلاصه که میگه من کار‌م کارت گرافیک نیست و عوضش نکردم خمیر رو...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...