رفتن به مطلب

آیا پاور تست شده techpowerup همون پاور گرین مدل 1200 oc هستش ؟؟

Recommended Posts

هزینه رفت و امدنشو خرید پاور اصلا مهم نیست حتی اگه دوستان خواستند خودم با هزینه شخصی پاور رو خریده و ببرم اما مشکل زیر پیش میاد:

شما میخواهید پاور گرین و ببرید شرکت گرین اونم با 2 نفر که تست بشه؟؟؟؟

به نظر شما این تست قابل قبول هست یا نه؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 696
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 21 دقیقه قبل، mrp7 گفته است :

داداش سایت techpowerop نمیاد این همه اعتبارشو برای این پاور ها به خطر بندازه

چطور سایتای ایرانی به ک گفته شما هزینه میگیرن و از گرین تعریف میکنن خودشونو به خطر انداختن

در 18 دقیقه قبل، Saman.Kh گفته است :

درود دوست من

تا حالا هیچ ماست فروشی نگفته ماست من ترشه

داداش ماست فروش ما گفته اگه ترشی ماست رو پیدا کردین 2 میلیون تومن همراه با هزینه رفت و برگشت و بیکاریتونو میده!!!کدوم ماست فروشی این ریسک رو میکنه>؟؟

جدا از بحث لج بازی ک هرچی به ذهنتون میاد رو تایپ میکنید یکم تفکر کنید.داره میگه بیاید تست کنید اگه نتیجه بد بود 2 میلیون بهتون میده!!!!!!با این پول حداقلش یه i7 و برد z170 رده بالا میتونید بخرید

یه سری ها کلا میخوان این برند رو زیر سوال ببرن!و چون از شرکتای ماشین سازی داخلی روی خوشی ندیدن فکر میکنن گرین هم همینطوره!من فن green نیستم.از کل قطعات سیستمم فقط یه کیس z2+hero  دارم.حتی خود من پاورهای گرین رو به علت بالا بودن قیمت و فلت نبودن کابل ها تحریم کردم و ازش پاور نمیخرم!!!!!!!!!!هروقت این کارایی ک گفتم رو انجام دادن ازشون پاور میخرم.ولی ولی ولی به پاورهای گرین شک نکنید!و تنها نمایندگی عالی تو کشور همین گرین هستش.برین خدارو شکر کنید اگه همین گرین نبود الان وارد کننده ها با جنسا و قیمتای نجومیشون الان جولان میدادن

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

دوستان، دیگه آدم باید به یه صراطی مستقیم بشه دیگه،

اولا" به نظرم فکر نکنید اگر مثلا" پاور رو بفرستند Techpowerup دیگه مو لا درزش نمیره، چون خیلی از شرکتها اون جنسی که میفرستند برای تست بعضا" با اون چیزی که توی بازار میدن متفاوته بنابراین اگر حتی روزی روزگاری پاور برای تست بره Techpowerup برای اون دوستانی که میخوان بزنن زیرش بازهم راه بازهست و میتونن ادعا کنن اونی که دادن تست با اینی که دست ماست متفاوته.

وانگهی بر فرض مثال گرین هم این  کار رو بخواد بکنه و ما هم بخوایم این کارو بکنه، معلوم نیست Techpowerup اصلا" بپذیره این ریویو رو انجام بده.

یه تاپیک در لیون زده شده، بر اساس تشابه یک پاور خارجی با پاور سفارش گرین ادعا شده این دو تا یکی هستند.

شرکت گرین صادقانه پاسخ داده که خودت یه پاور تهیه کن بیار جلوی خودت تست میکنیم، هزینه رفتا و آمد و پاورت رو هم میدیم.

دیگه چیکار میشه کرد؟ خیلی راحت میتونست این تاپیک پاک بشه، یا اصلا" یه خط بنویسند این ادعا صحیح نیست و تمام. حالا اومده گفته بیا خودت جلوی خودت با یه نفر که خودت میگی تست کنیم با پاوری که خودت تهیه میکنی، پولشم ما میدیم ولی بازهم ما ملت رضایت نمیدیم.

فردا به Techpowerup هم بره یا میگن پول دادن پاور رو پاس کنند یا اون پاوری که فرستادن با پاور تو بازار فرق داره. خلاصه برای اونی که نمیخواد قبول کنه، راه زیاده.

حرفت درسته رئیس.منم همین حرف شما رو گفتم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mrp7 گفته است :

هزینه رفت و امدنشو خرید پاور اصلا مهم نیست حتی اگه دوستان خواستند خودم با هزینه شخصی پاور رو خریده و ببرم اما مشکل زیر پیش میاد:

شما میخواهید پاور گرین و ببرید شرکت گرین اونم با 2 نفر که تست بشه؟؟؟؟

به نظر شما این تست قابل قبول هست یا نه؟

برین پیام خصوصی بدین به بچه های گرین قول میدم بیان حتی خونتون تست بگیرن.واسه سفسطه کردن هر حرفی بزنی میشه زد زیرش

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ali.king گفته است :

چطور سایتای ایرانی به ک گفته شما هزینه میگیرن و از گرین تعریف میکنن خودشونو به خطر انداختن

داداش ماست فروش ما گفته اگه ترشی ماست رو پیدا کردین 2 میلیون تومن همراه با هزینه رفت و برگشت و بیکاریتونو میده!!!کدوم ماست فروشی این ریسک رو میکنه>؟؟

جدا از بحث لج بازی ک هرچی به ذهنتون میاد رو تایپ میکنید یکم تفکر کنید.داره میگه بیاید تست کنید اگه نتیجه بد بود 2 میلیون بهتون میده!!!!!!با این پول حداقلش یه i7 و برد z170 رده بالا میتونید بخرید

یه سری ها کلا میخوان این برند رو زیر سوال ببرن!و چون از شرکتای ماشین سازی داخلی روی خوشی ندیدن فکر میکنن گرین هم همینطوره!من فن green نیستم.از کل قطعات سیستمم فقط یه کیس z2+hero  دارم.حتی خود من پاورهای گرین رو به علت بالا بودن قیمت و فلت نبودن کابل ها تحریم کردم و ازش پاور نمیخرم!!!!!!!!!!هروقت این کارایی ک گفتم رو انجام دادن ازشون پاور میخرم.ولی ولی ولی به پاورهای گرین شک نکنید!و تنها نمایندگی عالی تو کشور همین گرین هستش.برین خدارو شکر کنید اگه همین گرین نبود الان وارد کننده ها با جنسا و قیمتای نجومیشون الان جولان میدادن

چرا حرف تو دهن من میزاری؟

من گفتم سایت های ایرانی پول میگرند از گرین؟

من منظورم این بود پاور های گرین با هر قیمتی ارزش اینو نداره که سایت بزرگی مثل سایت techpowerup  بیاد در مورد این پاور ها به دروغ بنویسه و بعدا گندش در بیاد و کسی تو سایتش هم نره

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، nightkiler گفته است :

شما از عکس کیفیت یکسان سیم پیچ و فریت و ....هم می تونید تشخیص بدهید؟؟؟؟؟نوع pcbهم اصلا نمیشه گفت یکسان است.من بازم میگم کاری ندارم گرین خوبه یا بد  اما از عکس نمیشه همه چیز را فهمید مخصوصا وقتی حرف میلی ولته

شرکت گرین ادعا میکنه که قطعات پاورهاش با نمونه آزمایشی فرق میکنه.

خازن و دیود و آی سی و.. که مشخصات فنیش روش نوشته و راحت میشه متفاوت بودنشو تشخیص داد.( مگر اینکه مدعی بشه که قطعات دستچین شده هست که محاله)

در مورد سیم و Pcb هم مگر اینکه سیم نقره اندود اکسیژن فری اتریش و  Pcb  آب طلا باشه که بتونه اونقدر متفاوت باشه.

کل پاورهای تولیدی دنیا از خط تولید چندتا کارخونه که به تعداد انگشتان دست هم نمیشن بیرون میاد. پس امکان اینجور سفارشی سازیهای خاص که از ظاهر نشه تشخیص داد وجود نداره. مگه گرین چنتا سفارش داده که شرکت مرجع بیاد اینجور سفارشی کنه؟؟

برفرض سفارشی کرد. طوری که نشه تشخیص داد،  بیان لیست کنن.
با این سانسور بازیا به جایی نمیرسیم.

بعد از اینکه این کار صورت گرفت، میرسیم به تست.

شاید هم بگن محرمانه هست و رمز موفقیت ماست این تغییرات!! اونوقت دیگه حرف نمیمونه.

والسلام

لینک به دیدگاه

برین پیام خصوصی بدین به بچه های گرین قول میدم بیان حتی خونتون تست بگیرن.واسه سفسطه کردن هر حرفی بزنی میشه زد زیرش

سفسطه ؟ اصلا حرف منو فهمیدی ؟ من میگم  این تست باید به صورت رسمی و عادلانه برگذار بشه 

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

دوستان، دیگه آدم باید به یه صراطی مستقیم بشه دیگه،

اولا" به نظرم فکر نکنید اگر مثلا" پاور رو بفرستند Techpowerup دیگه مو لا درزش نمیره، چون خیلی از شرکتها اون جنسی که میفرستند برای تست بعضا" با اون چیزی که توی بازار میدن متفاوته بنابراین اگر حتی روزی روزگاری پاور برای تست بره Techpowerup برای اون دوستانی که میخوان بزنن زیرش بازهم راه بازهست و میتونن ادعا کنن اونی که دادن تست با اینی که دست ماست متفاوته.

وانگهی بر فرض مثال گرین هم این  کار رو بخواد بکنه و ما هم بخوایم این کارو بکنه، معلوم نیست Techpowerup اصلا" بپذیره این ریویو رو انجام بده.

یه تاپیک در لیون زده شده، بر اساس تشابه یک پاور خارجی با پاور سفارش گرین ادعا شده این دو تا یکی هستند.

شرکت گرین صادقانه پاسخ داده که خودت یه پاور تهیه کن بیار جلوی خودت تست میکنیم، هزینه رفتا و آمد و پاورت رو هم میدیم.

دیگه چیکار میشه کرد؟ خیلی راحت میتونست این تاپیک پاک بشه، یا اصلا" یه خط بنویسند این ادعا صحیح نیست و تمام. حالا اومده گفته بیا خودت جلوی خودت با یه نفر که خودت میگی تست کنیم با پاوری که خودت تهیه میکنی، پولشم ما میدیم ولی بازهم ما ملت رضایت نمیدیم.

فردا به Techpowerup هم بره یا میگن پول دادن پاور رو پاس کنند یا اون پاوری که فرستادن با پاور تو بازار فرق داره. خلاصه برای اونی که نمیخواد قبول کنه، راه زیاده.

سلام آقا آرمین

چطوری استاد؟

خوب اگه کسی واقعا نخاد قبول کنه بعله حق با شماس و به هیچ صراطی مستقیم نمیشه ولی اکثر بچه ها و کاربران با شرکت گرین دشمنی که ندارن و فقط میخان اطمینانشون جلب بشه مثلا خود من چند ساله دارم از یک پاور گرین استفاده میکنم و هیچ خصومتی با این شرکت ندارم

اما اینکه گفتید بعضا شرکتها یک نمونه دیگه رو می فرستن مشکل خیلی لاینحلی نیست چون آزمایشگاه خارجی میاد از تمام قطعات عکس میذاره و به راحتی میشه عکس قطعات رو با نمونه داخلی مطابقت داد و اگه فرق می کرد متوجه شد

ثانیا برای اطمینان بیشتر و اینکه دیگه واقعا هیچ حرفی نباشه میشه یک مدل یکسان رو به چند تا آزمایشگاه خارجی داد مثلا علاوه بر Techpowerup به jonnyguru  هم داده بشه تا احتمال تبانی و زد و بند نباشه خدای نکرده

ویرایش شده توسط sadeh
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mrp7 گفته است :

سفسطه ؟ اصلا حرف منو فهمیدی ؟ من میگم  این تست باید به صورت رسمی و عادلانه برگذار بشه 

اونوقت بازم میزنن زیرش ک آقا ما سایت فلان رو گفتیم ریویو بده چرا شما خودتون تستش کردین

دوست عزیز من منظورم شما نبودی ک گفتم سایتای ایرانی هزینه میگیرن.منظورم بقیه بود.عذر میخوام اگه ناراحتتون کردم

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

بچه های گرین پاسخ کاملا درستی دادن!!!هرکسی مطمئنه ک پاورهای گرین مشکل داره میتونه بره و تست بگیرن براش تازه هزینه بیکاری و سفر رو  هم میدن!!!!اگرم ایراد داشت حتی بهتون 2 میلیون میدن ک میتونید یه کارت 1070 بخرید با یکم هزینه بیشتر!!!مطمئنم اگر کارشون ایراد داشت اینقد محکم حرف نمیزدن.

خب دوست عزیز شما ک میگی گرین به سایت ها هزینه میده تا از گرین خوب بگن.خب میتونه به همون سایت  techpowerup  هم پول بده

درود

خود شخص شما توانایی تست پاور و آنالیزش رو دارید؟!!!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mostafa abbac گفته است :

درود

خود شخص شما توانایی تست پاور و آنالیزش رو دارید؟!!!

نه خیر تواناییش رو ندارم!!!!!!!!و یه پست بلند بالا  هم نمیزنم ک آقااااااا پاورتون مشکل داره!

من اگه از چیزی سر در نیارم سکوت میکنم تا اینکه خودمو زیر سوال ببرم و  سفسطه کنم

شرکت داره میگه آقا خودت و یه شخص فنی بیاید!!!!!ک سرتونو به اصطلاح کلاه نذارن

شما نمیخوااااای قبول کنی

حکایت کسی ک خوابه و کسی ک خودشو زده به خواب

لینک به دیدگاه

هر چند این "جایزه"گرین خیلی شبیه رشوه هست.

"بیا اشکالمو پیدا کن برات پول میدم"

مگه تور شرکت گرینه بریم اونجا فیلم بگیریم.خود جواب شرکت گرین و مدیرانش اشتباه بود.گرین یک شرکت معتبر بین مردمه این حرفی که از طرفش زده شده کاملا غیر منتطقیه.از کجا معلوم موقع تست دستگاه های تست طوری تنظیم بشن اعداد دیگری رو نشون بدن(چون بلاخره شرکت خودشونه.پاور خودشونه.دستگاه خودشونه و از همه مهمتر افرادی که میرن اونجا نه با دستگاه ها اشنایی دادن نه حرفه ای هستن.)

چرا همش از موضوع اصلی فاصله میگیرید.چرا یک جواب نمیدین که ایا حاضرین عکس از پاور بدین؟(طبق درخواست استارتر)(که اگه این کارو کرده بودین مساله بزرگتر نمیشد)حاضرین در مرحله بعدی پاور رو بفرستین به سایت techpower up؟(پاوری که از بازیر به نمایندگی استارتر و نماینده گرین تهیه شده )به جای جواب این سوالات همش به نوعی از موضوع اصلی جدا میشیم.

ممکنه گرین پاور هاش خوب نباشه.حداقل قبول کنه عذر خوایی کنه و تعهد بده پاور هاش رو ارتقاع میده و بعدا اثبات کنه.این بهتر از اینه که درخواست پاک شدن پست ها یا مخفی شدنشونه

در اخر اینم بگم ملت به اون راحتی گول (راضی)نمیشن دیگه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

درود دوست من

بنده نه طرفدار پر و پا قرص گرین بوده و هستم و نه مخالف سر سخت آن و از جوابیه ی شرکت گرین نیز تشکر می کنم و شرایطی که محیا می کنند

ولی آیا براستی خود تولید کننده می تونه منبع بی طرفی در قبال محصولات خودش باشه ؟ که جایزه نیز تعیین می کنه ؟

جدا از بحث لج بازی ک هرچی به ذهنتون میاد رو تایپ میکنید یکم تفکر کنید.

دوست من همه ی کاربران این فروم با سلایق مختلف قابل احترام هستند و همانطوری که شما نظر شخصی خودتون رو می نویسید دیگران نیز چنین حقی دارند که نظر خودشون رو هر چند از نظر شما هرچی به ذهنشون می رسه و منتشر کنند که بایستی برای همه قابل احترام باشه 

سپاس از شما

لینک به دیدگاه

مدیریت شرکت محترم گرین

بنده حاضرم از پاور های سری  oc پلاس گرین آکبند با مسولیت  خودم روی سیستم شخصی خودم در حد یه user تست و  استفاده کنم   -  و  انشاا...  نتیجه  را  در اختیار دوستان گل  لیونی  گذارم

آن مدیریت محترم در صورت تمایل  یه  پاور  سری  oc پلاس گرین آکبند جهت استفاده و تست در اختیار بنده  قرار دهید !

با تشکر

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

دوستان بد بینی ته نداره، اونطرفیش رو هم بیبنین، از کجا معلوم این شخصی که اومده این تاپیک رو زده خودش ذینفع در خراب کردن گرین نباشه؟ یعنی پول گرفته بیاد فقط علیه گرین یه تاپیک بزنه؟ همینکه دعوت گرین رو قبول نکرده خودش نشون نمیده که ایشون صادق نبوده؟

از کجا معلوم خود Techpowerup دشمنی یا رقابتی با Kolink نداشته که چنین نتیجه گیری کرده؟

از کجا معلوم همه ی ما واقعا" اشخاص مستقل باشیم و کل این تایپک توسط دو نفر با یوزر های متفاوت نوشته نمیشه؟ از کجا معلوم همه چیز زیر سر سیا نباشه؟

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ARMIN گفته است :

دوستان بد بینی ته نداره، اونطرفیش رو هم بیبنین، از کجا معلوم این شخصی که اومده این تاپیک رو زده خودش ذینفع در خراب کردن گرین نباشه؟ یعنی پول گرفته بیاد فقط علیه گرین یه تاپیک بزنه؟ همینکه دعوت گرین رو قبول نکرده خودش نشون نمیده که ایشون صادق نبوده؟ از کجا معلوم خود Techpowerup دشمنی یا رقابتی با Kolink نداشته که چنین نتیجه گیری کرده؟ از کجا معلوم همه ی ما واقعا" اشخاص مستقل باشیم و کل این تایپک توسط دو نفر با یوزر های متفاوت نوشته نمیشه؟ از کجا معلوم همه چیز زیر سر سیا نباشه؟

آرمین جان واسه سفسطه همیشه یه راهی هست

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

نه خیر تواناییش رو ندارم!!!!!!!!و یه پست بلند بالا  هم نمیزنم ک آقااااااا پاورتون مشکل داره!

من اگه از چیزی سر در نیارم سکوت میکنم تا اینکه خودمو زیر سوال ببرم و  سفسطه کنم

شرکت داره میگه آقا خودت و یه شخص فنی بیاید!!!!!ک سرتونو به اصطلاح کلاه نذارن

شما نمیخوااااای قبول کنی

حکایت کسی ک خوابه و کسی ک خودشو زده به خواب

مشکل دقیقا همینجاست.
شما یه فوق لیسانس یا دکترای برق و الکترونیک هم ببری بلد نیست با اون دستگاه ها کار کنه !
همین باعث که نسبت به اصرار گرین برای حضور استارتر و چند نفر دیگه شبهه ایجاد بشه چون من هم برم اونجا "ممکنه" سرم کلاه بره.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

دوستان بد بینی ته نداره، اونطرفیش رو هم بیبنین، از کجا معلوم این شخصی که اومده این تاپیک رو زده خودش ذینفع در خراب کردن گرین نباشه؟ یعنی پول گرفته بیاد فقط علیه گرین یه تاپیک بزنه؟ همینکه دعوت گرین رو قبول نکرده خودش نشون نمیده که ایشون صادق نبوده؟

از کجا معلوم خود Techpowerup دشمنی یا رقابتی با Kolink نداشته که چنین نتیجه گیری کرده؟

از کجا معلوم همه ی ما واقعا" اشخاص مستقل باشیم و کل این تایپک توسط دو نفر با یوزر های متفاوت نوشته نمیشه؟ از کجا معلوم همه چیز زیر سر سیا نباشه؟

از کجا پول گرفته استارتر؟مگه گرین رقیب ایرانی هم داره؟نکنه evgaو کورسیر پول دادن به استارتر

گرین تنها صاحب بازار پاوره.براحخی میتونه هر کاری کنه در ایران

خود techpowerupهم پرستیژ خودشو برا یه شرکت از بین نمیبره.

دلیل اصرار ما بر سایت techpoweupبخاطر اینه که این موضوع از اونجا شروع شده

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ARMIN گفته است :

شما چرا شلوغش میکنید؟

اصلا استارتر آدم غلط

اینجا همه خواستار اینند که این موضوع به طرز درستی رفع بشه نه پیشنهاد شرکت گرین که پیشنهاد غلطی هست

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، pedram.alipur گفته است :

از کجا پول گرفته استارتر؟مگه گرین رقیب ایرانی هم داره؟نکنه evgaو کورسیر پول دادن به استارتر

شاید از وارد کننده ها پول گرفته؟؟؟؟!!!

اصلا شاید techpowerup هم از شرکتای دیگه پول میگیره و ریویو میده !؟

شاید اون شرکت ک techpowerup ک ازش بد نوشته بهش پول نداده !

دیدی؟! بدبینی ته نداره دادا

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mrp7 گفته است :

اینجا همه خواستار اینند که این موضوع به طرز درستی رفع بشه نه پیشنهاد شرکت گرین که پیشنهاد غلطی هست

شرکت گفته پاور خودتون بخرین ک بعدا حرفی توش نباشه.ببرین براتون تست کنن!

لینک به دیدگاه

نه خیر گفته ببرید لابراتور گرین تست بشه

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

شاید از وارد کننده ها پول گرفته؟؟؟؟!!!

اصلا شاید techpowerup هم از شرکتای دیگه پول میگیره و ریویو میده !؟

شاید اون شرکت ک techpowerup ک ازش بد نوشته بهش پول نداده !

دیدی؟! بدبینی ته نداره دادا

شرکت های وارد کننده رقیب گرین نیستن چون قیمتشون بالاست.اینو گرین هم میدونه.بحث پول گرفتن و اینا به کنار.جناب های طرف دار گرین چرا هنوز جواب نمیدین که حاضرین از پاورتون عکس بدین؟ایا حاضرین پاور رو بفرستین به techpowerup؟به جای جواب به اینا همش مسائل حاشیه میریم.یکی میگه استارتر اماتوره.یکی میگه پول گرفته و ... .

تا زمانی که پاسخ قانع کننده ندین به سوال های ما مصرف کننده نه راضی میشیم نه دست بردار هستیم.

ویرایش شده توسط pedram.alipur
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ali.king گفته است :

دقیقا و برای اطمینان هم بجای اینکه خود گرین عکس بذاره شما پاور رو باز کنین از تک تک قطعاتش عکس بگیرین، پاور توی بازار موجوده 

اگه گرین مشکل داشت تا الان باید کلی مرجوعی میداشت حتی فروشنده‌ها هم حاضر نمیشدن برای فروش بیارن بذارن توی مغازه

ویرایش شده توسط کیهان
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، pedram.alipur گفته است :

شاید شما ندونید ولی بعضا" برخی وارد کننده ها به خاطر پاور های گرین متضرر شدند و این تاپیک / هر تاپیکی که اعتبار پاور های مذکور رو پایین بیاره میشه پیراهن عثمان. شما تصور کن این رقابتی که در مورد پاور یا هر قطعه ای وجود نداشته باشه قیمت های طرف مقابل بشدت میره بالا.

یه مثال ساده میزنم، پردازنده i7 7700K به قیمت 2.200.000 فروش میرفت، یکی دو جا موجود کرد شد 1.700.000

یه دفعه خبر رسید AMD داره Ryzen میده بیرون و خبر رسید اینتل قیمت پردازنده هاش رو بشدت کم کرده!

یه دفعه قیمت پردازنده i7 7700K توی ایران کله پا شد به زیر 1.400 الانم 1.300 میفروشند.

جالبه اینتل تا امروز اصلا" یک قرون به هیچ وجه کاهش قیمت نداده، فقط خبرش رسید به ایران که ممکنه کاهش بده، وارد کننده ها گرخیدن از خبر.

در غیاب همین پاور های گرین شما تصور میکنی بقیه برند ها وایمیسن به همین قیمت امروز به شما پاور میدن؟

دوستانی هم که گرین نمیخرند، از وجود رقابت برند گرین در بازار پاور سود می برند چون باعث پایینتر نگه داشته شدن قیمت بقیه برند ها میشه. تصور نکنید با کوبیدن و نابود کردن یه برند/محصول، رقبا میشینن فرداش به شما پاور خوش قیمت تر میدن، جهت اطلاع ظرف همین دو سه روزی که این تاپیک زده شده افزایش قیمت داشتیم روی پاور یکی از برند ها.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...