رفتن به مطلب

Recommended Posts

در 5 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

ممنون

پس الان می تونم از همون استفاده کنم؟

این استخر ها به این صورته که فک می کنم هر چند روز واریز می کنن و تنظیمی ندیدم که بشه به هر مبلغی رسید واریز کنه ،  کلا اگه هک بشه و فوقش 3-4 روز من به حساب واریز نشه چیز خاصی نمیشه مبلغش

-------

در مورد اتر ، ساخت و توسعش کار مایکروسافته؟ : 

https://www.zoomit.ir/2015/11/11/25842/microsoft-bitcoin-currency-bank/

آره استفاده کن مشکلی نیست. خواهش میکنم قربونت:9_innocent:

===========

نه برعکس، مایکروسافت با اتریوم همکاری کرده برای سرویس های خودش:

https://entethalliance.org/members/

لیستی از شرکت هایی که با پلتفرم اتریوم در آینده کار خواهند کرد.

اتریوم مثل یک BASE و پایه میمونه، مثل بیت کوین که پایه ی خیلی از ارز های دیگه هم هست، ارز های دیجیتالی میتونن مثل یک پایه نقل و انتقالات عظیم رو تحت پوشش قرار بدن یا سرمایه گذاری قسمت هایی از شرکت ها رو بصورت ICO و Token ها در دست بگیرن و یجورایی کمک کنن که سریعتر شرکت ها راه بیفتن.

و خیلی مسائل ریز و درشت دیگه.

نه، اتریوم تحت هیچ شرکتی کار نمیکنه،فقط Ethereum Foundation با Node ها در ارتباطه برای آپدیت های الگوریتم و مسائل امنیتی و اینها.

لینک به دیدگاه

• ارسال 1.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 13 دقیقه قبل، TechBaMohsen گفته است :

آره استفاده کن مشکلی نیست. خواهش میکنم قربونت:9_innocent:

===========

نه برعکس، مایکروسافت با اتریوم همکاری کرده برای سرویس های خودش:

https://entethalliance.org/members/

لیستی از شرکت هایی که با پلتفرم اتریوم در آینده کار خواهند کرد.

اتریوم مثل یک BASE و پایه میمونه، مثل بیت کوین که پایه ی خیلی از ارز های دیگه هم هست، ارز های دیجیتالی میتونن مثل یک پایه نقل و انتقالات عظیم رو تحت پوشش قرار بدن یا سرمایه گذاری قسمت هایی از شرکت ها رو بصورت ICO و Token ها در دست بگیرن و یجورایی کمک کنن که سریعتر شرکت ها راه بیفتن.

و خیلی مسائل ریز و درشت دیگه.

نه، اتریوم تحت هیچ شرکتی کار نمیکنه،فقط Ethereum Foundation با Node ها در ارتباطه برای آپدیت های الگوریتم و مسائل امنیتی و اینها.

ممنون قبلا یک مشکلی که با این استخر داشتم این بود که باید یکی دو بار کلیمور رو میبستم و دوباره باز می کردم یا صبر میکردم تا به سرور متصل بشه اما الان دیگه چند دفعه هم باز و بسته کردم متصل نشد

با این دو تست کردم:

stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:4252

stratum+tcp://yiimp.eu:4252

سرور دیگه ای هم داره؟

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

ممنون قبلا یک مشکلی که با این استخر داشتم این بود که باید یکی دو بار کلیمور رو میبستم و دوباره باز می کردم یا صبر میکردم تا به سرور متصل بشه اما الان دیگه چند دفعه هم باز و بسته کردم متصل نشد

با این دو تست کردم:

stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:4252

stratum+tcp://yiimp.eu:4252

سرور دیگه ای هم داره؟

فعلا دکرد رو از سرور هاشون حذف کردن.اینجا رو ببین:

http://yiimp.ccminer.org/site/mining

13_17.33_14092017.thumb.png.99b47af6e2443bfad1d4fe8ebba79789.png

دیگه Dec جزوشون نیست مث اینکه...

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، abc.abc گفته است :

ممنون

پس الان می تونم از همون استفاده کنم؟

این استخر ها به این صورته که فک می کنم هر چند روز واریز می کنن و تنظیمی ندیدم که بشه به هر مبلغی رسید واریز کنه ،  کلا اگه هک بشه و فوقش 3-4 روز من به حساب واریز نشه چیز خاصی نمیشه مبلغش

-------

در مورد اتر ، ساخت و توسعش کار مایکروسافته؟ : 

https://www.zoomit.ir/2015/11/11/25842/microsoft-bitcoin-currency-bank/

عزیز چی استخراج میکنی از اون استخر ؟

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، TechBaMohsen گفته است :

عجب،ممنون

در 17 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

عزیز چی استخراج میکنی از اون استخر ؟

دکرد

لینک به دیدگاه

با استفاده از دستور powlim  و cvddc و cclock  اختلاف دمایی 8 درجه حاصل شد  این تو درازمدت خیلی خوبه میبینید که حدود 22 ساعته ثابت ماین میشه و دمای بین 50تا55 داریم

دوستان ماینر یه تست کنید تو کلیمور ببینید شما هم همین نتیجه رو میگیرید

anydesk00002.png.debe060a28c19a0a9e1f5fba244e7245.png

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

با استفاده از دستور powlim  و cvddc و cclock  اختلاف دمایی 8 درجه حاصل شد  این تو درازمدت خیلی خوبه میبینید که حدود 22 ساعته ثابت ماین میشه و دمای بین 50تا55 داریم

دوستان ماینر یه تست کنید تو کلیمور ببینید شما هم همین نتیجه رو میگیرید

anydesk00002.png.debe060a28c19a0a9e1f5fba244e7245.png

این دستورات چه کاری انجام میدن؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

این دستورات چه کاری انجام میدن؟

تو نسخه های جدید دیگه نیازی نیست آورکلاک کنیم خودمون میتونیم دستور مقدار فرکانس مموری و فرکانس هسته و ولتاژ هردو و مقدار وات مصرفی کنترل کنیم

فایل redme بخونید همه توضیحاتش درش نوشته شده

لینک به دیدگاه

< توجه >

قیمت سکه ها بدلیل اخبار و مسائل مختلف سرمایه گذاری، بشدت افت داشته:

18_37.51_14092017.thumb.png.06b46cc8a10a66c98c3c4bd8b70882ff.png

لطفا اگر قصد خرید قطعات دارید صبر کنید، این کاهش قیمت میتونه قیمت قطعات رو کاهش بده.
کلا صبر کنید که اگر کرش عظیم رخ داده، دیگه وارد ماینینگ نشید تا وضعیت سبز اعلام بشه.

لینک به دیدگاه

کرش عظیم چی هستش اقا محسن

چه اتفاقی میوفته ؟ رو به نابودی میره کوین ها

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، mehrdadb3 گفته است :

کرش عظیم چی هستش اقا محسن

چه اتفاقی میوفته ؟ رو به نابودی میره کوین ها

کرش عظیم یا Big Crash به معنی سقوط آزاد قیمت ها هست.

نه از بین نمیره، بلکه برمیگرده به روال قبلی خودش. مثلا بیت کوین از 400 دلار یهو شد 1000 دلار، یکم بالا موند بعد کرش عظیم رخ داد و رسید به 400 دلار، یعنی برگشت به همون روال قبلی خودش.

موقع کرش عظیم، بهترین موقع برای ورود به ماینینگ هست ولی موقعیکه بطور کامل کرش رخ داده و قیمت ها شکستن و قطعات ریختن توی بازار.یعنی اگر میخواید ماین کنید هیچ موقعیتی بهتر از این موقعیت نیست! ولی باید بگذارید تمام ماینر های مبتدی، قطعاتشون رو بفروشن، بعد مثلا کارت هایی که الآن 1.5 میلیونن،ممکنه بشن 800 تومن یا 700 تومن بعد از کرش عظیم.که یعنی مفت! اون موقع ورود به ماینینگ عالیه.
فعلا مشخص نیست. حرف هایی هم که میزنم فقط حالت تئوری دارن و ممکنه هیچوقت رخ نده، ولی بصورت کلی "ماینینگ" و ارز های دیجیتالی،یک سرمایه گذاری بلند مدت هستش،نبایستی به فکر چند روز آینده و چند ماه آینده باشیم.یعنی من به مرور به این مسئله پی بردم و متوجهش شدم.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من متاسفانه هر کاری کردم نتونستم موفق به ماین ۲۴ ساعته بشم شور بختانه موقع استخراج یوبیک بعد از هر ۱۵ دقیقه یک ارور میده و دوباره از اول شروع میکنه !!کارت هم ۲ گیگ هست

لطفا کمک کنید 

Capture.PNG

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، WAR گفته است :

سلام دوستان من متاسفانه هر کاری کردم نتونستم موفق به ماین ۲۴ ساعته بشم شور بختانه موقع استخراج یوبیک بعد از هر ۱۵ دقیقه یک ارور میده و دوباره از اول شروع میکنه !!کارت هم ۲ گیگ هست

لطفا کمک کنید 

Capture.PNG

سلام.
الآن در حال استخراج اتریوم هستید،نه یوبیک
چون کارتتون 2گیگابایت هست نمیتونید اتریوم استخراج کنید.

اگر خواستید یوبیک استخراج کنید، اونوقت با نوشتن گزینه ی nofee 1- در فایل Bat. میتونید به مدت 24ساعت بدون کوچکترین مشکلی ماین کنید.این رو در همون بخش مسابقه در پست های متعددی نوشتم.

لینک به دیدگاه

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادین خب من طبق همون ویدیو استخراج یوبیک عمل کردم و تو اون فایل bat  عبارت -allcoins 1   رو قرار دادم. الان این nofee 1- رو اخر هموین فابل bat بگذارم به جای allcoins؟---

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، WAR گفته است :

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادین خب من طبق همون ویدیو استخراج یوبیک عمل کردم و تو اون فایل bat  عبارت -allcoins 1   رو قرار دادم. الان این nofee 1- رو اخر هموین فابل bat بگذارم به جای allcoins؟---

خواهش میکنم.
نه لازم نیست آل کوینز 1 رو پاک کنید، بلکه در ادامه اش بنویسید، بدین صورت:

EthDcrMiner64.exe -epool stratum+tcp://us.ubiqpool.io:8008 -ewal ADDRESSEKIFEPOOLIUBIQ -epsw x -eworker rig1 -nofee 1 -allcoins 1

:14_relaxed:

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، TechBaMohsen گفته است :

خواهش میکنم.
نه لازم نیست آل کوینز 1 رو پاک کنید، بلکه در ادامه اش بنویسید، بدین صورت:

EthDcrMiner64.exe -epool stratum+tcp://us.ubiqpool.io:8008 -ewal ADDRESSEKIFEPOOLIUBIQ -epsw x -eworker rig1 -nofee 1 -allcoins 1

:14_relaxed:

مرسی از محسن عزیز فقط با این کد nofee  سرعت هش ریت کم میشه اگه اشتباه نکنم 

اگه میشه یه بار زمان استارت ماین عکس بگیر چون الان که عکس گرفتی داره 1 درصد فی خودشو ماین میکنه شاید مشکل چیزدیگه ایه

لینک به دیدگاه

اقا محسن قیمت اتریوم و ارز های دیجیتاله دیگه به چقدر برسن Big Crash رخ میده

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

مرسی از محسن عزیز فقط با این کد nofee  سرعت هش ریت کم میشه اگه اشتباه نکنم 

درسته اگر اشتباه نکنم 1-2درصدی کم میکنه ولی وقتی تست کردم اینگار تاثیری نداشت.نمیدونم.ولی برای اینجور کوین ها نیازه چون هی از یوبیک میره روی اتریوم دولاپر فی انجام میده بعد برمیگرده این باعث ارور و قطعی میشه برای کوین های جدید.یعنی اینطور شنیدم.

در 2 دقیقه قبل، alo400 گفته است :

اقا محسن قیمت اتریوم و ارز های دیجیتاله دیگه به چقدر برسن Big Crash رخ میده

والا بر اساس تحلیل های تریدینگ ویوو، کاملا بستگی داره به اینکه به زیر 230 دلار برسه و بشدت سریع در عرض چند روز زیر 190 دلار رو رد کنه،بدین شکل سقوط رخ داده.
ولی احتمال داره با همین شدت سقوط کنه ولی روی 130 دلار وایسه، میگن 130 دلار نقطه ی "امن" هستش.

اگر بخواد سقوط رخ بده احتمالا ماه دسامبر رخ میده،الآن بیشتر تحت تاثیر خبر های چین اینجوری شده،و اگر یک راه جدید یا خبر مثبتی بیاد ممکنه برگرده.این سقوط خیلی خیلی فرق میکنه با سقوط سال ها پیش.سال 2013-2014،سقوط بخاطر عوامل گسترده بودش مثل هک وبسایت های چنج، آمدن دستگاه های انت ماینر و افزایش سختی و کاهش درآمد ماینر ها، حباب چین، و اولین رشدش که این کلمه ی اولین تاثیر منفی ای داشته

ولی الآن واقعا مشخص نیست ممکنه سقوط رخ نده و اصلا هیچوقت اتریوم به زیر 130 دلار برنگرده.بلکه با قدرت به اوج برگرده.ممکنه..

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، TechBaMohsen گفته است :

درسته اگر اشتباه نکنم 1-2درصدی کم میکنه ولی وقتی تست کردم اینگار تاثیری نداشت.نمیدونم.ولی برای اینجور کوین ها نیازه چون هی از یوبیک میره روی اتریوم دولاپر فی انجام میده بعد برمیگرده این باعث ارور و قطعی میشه برای کوین های جدید.یعنی اینطور شنیدم.

دولوپرش تو bitcintalk نوشته بود که سرعتو به دلیل اینکه کسی برنامه رو هکش نکنه همون اندازه قبلی مینویسه ولی در اصل هش کمتری میده 

لینک به دیدگاه

در در 1396/06/23, 13:19:01، TechBaMohsen گفته است :

فعلا دکرد رو از سرور هاشون حذف کردن.اینجا رو ببین:

http://yiimp.ccminer.org/site/mining

سلام مجدد

مثل اینکه دکرد دوباره اضافه شده ، فقط یادم نیست قبلا همین 2 درصد بود مالیاتش یا خیر ، قبلا توجه نکرده بودم بهش

کمی مالیات ها زیاده 1 درصد که به کلیمورد در صورت ماین دکرد اضافه میشه و دو درصد هم که استخر میگیره بعد هم که ارسال می کنیم برای تبدیل باز 3 درصد مالیات و... :14_relaxed:

این استخر هر هفته واریز می کنه؟ میشه تغییر هم داد؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، abc.abc گفته است :

سلام مجدد

مثل اینکه دکرد دوباره اضافه شده ، فقط یادم نیست قبلا همین 2 درصد بود مالیاتش یا خیر ، قبلا توجه نکرده بودم بهش

کمی مالیات ها زیاده 1 درصد که به کلیمورد در صورت ماین دکرد اضافه میشه و دو درصد هم که استخر میگیره بعد هم که ارسال می کنیم برای تبدیل باز 3 درصد مالیات و... :14_relaxed:

این استخر هر هفته واریز می کنه؟ میشه تغییر هم داد؟

کیمور رو دوال ماین 2%  میگیره و استخر بهترین حالت 9صدم درصد و بدترینش 2.5 درصد میگیره  دنبال پول های دیگری باشی ممکنه به نتیجه برسی دوست من  مقدارکمی هم زمانیکه منتقل میکنن به ولت یا همون gasspeed 

قبل شروع ماین خودت بسنج دیگه وگرنه همشو نمیشه تجربه کرد 

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

کیمور رو دوال ماین 2%  میگیره و استخر بهترین حالت 9صدم درصد و بدترینش 2.5 درصد میگیره  دنبال پول های دیگری باشی ممکنه به نتیجه برسی دوست من  مقدارکمی هم زمانیکه منتقل میکنن به ولت یا همون gasspeed 

قبل شروع ماین خودت بسنج دیگه وگرنه همشو نمیشه تجربه کرد 

ممنون ،بله درسته منم دوال میزنم 1 درصد کلیمور بیشتر میگیره ، مثل اینکه این استخر هم  2 درصد میگیره، استخر بهتری هم ندیدم اصلا نفهمیدم بقیه چطور کار می کنن همش ریجکت می کنن برای همین از همین استخر استفاده می کنم

از کیف پول cryptopia استفاده می کنم و برای تغییر به اتر از changlly ، وقتی می خواستم از cryptopia منتقل کنم به changlly دیدم این وسط هم سه درصد کمتر ارسال کرد ، من زدم 1 دکرد ولی 0.97 ارسال کرد...

فقط این 2 درصد کلیمور از کدوم کم میشه از اتر یا دکرد یا هر دو؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

ممنون ،بله درسته منم دوال میزنم 1 درصد کلیمور بیشتر میگیره ، مثل اینکه این استخر هم  2 درصد میگیره، استخر بهتری هم ندیدم اصلا نفهمیدم بقیه چطور کار می کنن همش ریجکت می کنن برای همین از همین استخر استفاده می کنم

از کیف پول cryptopia استفاده می کنم و برای تغییر به اتر از changlly ، وقتی می خواستم از cryptopia منتقل کنم به changlly دیدم این وسط هم سه درصد کمتر ارسال کرد ، من زدم 1 دکرد ولی 0.97 ارسال کرد...

فقط این 2 درصد کلیمور از کدوم کم میشه از اتر یا دکرد یا هر دو؟

منظورت از این سایته که به عنوان کیف پولی استفاده میکنی ؟

https://www.cryptopia.co.nz/

کلیمور فی خودش یا همون درصدشو که تو دوال ماین 2 درصده برای خودش ماین میکنه یعنی تو دوال ماین هر 50 عدد یک عدد share  برای خودش ماین میکنه و تو حالت تکی از هر 10 عدد یکی برای خودشه و چیزی از حق شما کم نمیشه 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

منظورت از این سایته که به عنوان کیف پولی استفاده میکنی ؟

https://www.cryptopia.co.nz/

کلیمور فی خودش یا همون درصدشو که تو دوال ماین 2 درصده برای خودش ماین میکنه یعنی تو دوال ماین هر 50 عدد یک عدد share  برای خودش ماین میکنه و تو حالت تکی از هر 10 عدد یکی برای خودشه و چیزی از حق شما کم نمیشه 

بله دقیقا

خب از کدوم یکی از شیر ها استفاده می کنه؟ از هر دو؟

یعنی از 50 تا شیر اتر یکی برای خودش و همچنین از 50 تا شیر دکرد یکی برای خودش؟

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

بله دقیقا

خب از کدوم یکی از شیر ها استفاده می کنه؟ از هر دو؟

یعنی از 50 تا شیر اتر یکی برای خودش و همچنین از 50 تا شیر دکرد یکی برای خودش؟

برای چنج به اتریوم چرا خود اتریوم رو ماین نمیکنی ؟ اینطوری کمتر به کارتت فشار میاد ولی اگه میخوای بیشتر اتر بدست بیاری خوبه

دقیق یادم نیست تو فایل readme  بخون واضح نوشته  الان ندارمش که بخونم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...